‘Cine’ ‘Kiçi’, ‘Niçja’, ‘Nita’, publikohen gjithë emrat e të fortëve që u arrestuan dhe rolet e tyre

0
495

Të arrestuarit janë nga qytete të ndryshme ndërsa drejtori i Përgjithshëm i Policisë, Ardi Veliu, bëri të ditur se u goditën katër grupe kriminale për veprat penale ”Prodhimi dhe shitja e narkotikëve”, ”Trafikim i narkotikëve”.

Drejtori Veliu tha se për dokumentimin e kësaj dosjeje, janë përdorur metoda speciale të hetimit si dhe janë grumbulluar me mijëra orë përgjime, filmime, përgjime ambientale, vëzhgime me dron, mijëra faqe me shkresa dhe këmbim informacioni e korrespodencë me agjenci ligjzbatuese brenda e jashtë vendit.

Krahas emrave të të arrestuarve, drejtori i Policisë, bëri të ditur edhe pseudonimet që përdornin disa prej anëtarëve të këtyre grupeve.

Emrat e të arrestuarve

Jasin Kala, alias Jasin Avdyli, me pseudonimin“Cine”, nga Shijaku;

Shkëlqim Avdyli, me pseudonimin“Kiçi”, nga Shijaku;

Denis Llaftiu, nga Shijaku;

Fatos Llaftiu, nga Shijaku;

Hajri Seferi, nga Shijaku;

Petro Kuci, alias Abedin Kuçi, nga Delvina;

Ilirjan Prifti, nga Fieri;

Elton Shehaj, nga Tirana;

Armand Spiro, nga Tirana;

Astrit Balliu, alias Avdyli, Sulejmani, me pseudonimin “Titi”, nga Shijaku;

Altin Avdyli, me pseudonimin“Niçja”, nga Shijaku;

Saimir Gjepali, nga Shijaku;

Gjevi Ndoka, alias Xhevahir, me pseudonimin“Xhevi”, nga Lezha;

Esat Mehmeti, me pseudonimin“Çakja”, nga Fieri;

Saimir Sulejmani, nga Fieri;

Orges Jahelezi, alias Artan Elezi, me pseudonimin“Nita”, nga Tirana;

Elis Bahushi, nga Elbasani;

Elis Guri, nga Shkodra.

Artur Balla, nga Elbasani.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here