Lotaria Amerikane, Ambasada jep 5 këshillat që duhet t’i keni të gjithë parasysh

0
510

Ambasada Amerikane ka dalë sot me një tjetër njoftim të rëndesishëm për tëgjithë ata që duan të aplikojnë për Lotarinë Amerikane, të ccelur vetëm para pak ditësh.

Në faqen e vet në Facebook, ambasada ka postuar një video informuese, në të cilën tërheq vëmendjën për kujdes, lidhur me 5 këshilla të thjesha, por shumë të rëndësishme, që u duhen në momentin e aplikimit.

Mesazhi i Ambasadës

Po mendoni të aplikoni për Lotarinë Amerikane 2020? Mos harroni këto 5 këshilla të thjeshta kur të aplikoni. Vizitoni faqen tonë të internetit dhe lexoni në shqip udhëzimet e Lotarisë Amerikane për këtë vit —https://bit.ly/2l7myjg ose postoni pyetjet tuaja në hapësirën e komenteve mëposhtë, duke përdorur #pyetanen

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here