Fuga u përgjigjet minatorëve: Angazhim maksimal, po punojmë për një zgjidhje përfundimtare

0
275

Minatorëve që protestuan përpara kryeministrisë, i është përgjigjur Endri Fuga. Përmes një postimi në Twitter, Drejtori i Komunikimit në Kryeministri, thotë se vijon puna për një zgjidhje të qëndrueshme dhe se anagazhimi i Kryeministrit është maksimal.

”Komunikimi me perfaqesuesit e minatoreve vazhdon, njesoj sic vazhdon puna per gjetjen e nje zgjidhje te qendrueshme dhe perfundimtare. Angazhimi i Kryeministrit maksimal”,-shkruan Fuga.

Qeveria po harton një status të veçantë për punonjësit e industrisë së minierave.

 

PËRGJIGJU

Shkruani komentin tuaj
Vendosni emrin tuaj