Refuzoi hedhjen e shortit, Arta Marku transferon prokurorin e çështjes “Tahiri”

0
473

Prokurorja e Përgjithshem ka urdhëruar caktimin e përkohshem të prokuroreve Olsian Çela nga Prokuroria për Krime të Rënda në Prokurorine e Beratit, ndërsa Sonila Muhametaj nga Prokuroria për Krime të Renda në Prokurorine e Pukës, sakaq Besim Hajdarmataj nga Prokuroria për Krime të Rënda në Prokurorine e Pogradecit.

Këto lëvizje të Arta Markut kanë ardhur pas urdhrit për hetim displinor të prokuroreve që refuzuan shortin për çështjen e Shullazi, ndërsa kujtojme se Besim Hajdarmataj ka qenë drejtuesi i Prokurorisë së Krimeve të Rënda dhe kërkoi arrestimin e Saimir Tahirit.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here