Pas Shkodrës dhe Elbasanit, opozita zbarkon në një tjetër qytet të enjten

0
386

Pas Shkodrës dhe Elbasanit, opozita do ta ‘zhvendosë’ parlamentin në Durrës ditën e enjte.

Në dy seancat e para për këtë sesion parlamentar të vjeshtës, opozita ka zgjedhur të mos marrë pjesë në Kuvened, por të mblidhet të Shkodër dhe Elbasan. Në të dyja rastet, para mbledhjes, kryetari i Partisë Demokratike Lulzim Basha ka mbajtur ligjërata, duke denoncuar publikisht “lidhjet e qeverisë me krimin”.

PËRGJIGJU

Shkruani komentin tuaj
Vendosni emrin tuaj