Fëmija duhet të luajë. Pediatrit duhet të rekomandojne kohë të lirë dhe jo ilaçe

0
816

Jo ilaçe, por te luajne. “Kur fëmijët vijnë tek ju për vizitë, udhëzojini ata të luajnë”, rekomandon Akademina Amerikane të Pediatrisë (AAP) për bashkëpunëtorët e saj. Midis 1981 dhe 1997 – shkruan Akademia në studimin e tsaj Fuqia e lojës – koha e dedikuar për kukulla, makinaetj ranë me 25%. Vetëm 51% e fëmijëve në SHBA dalin çdo ditë për një shëtitje. 94% e prindërve janë të shqetësuar …

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here