Michelle Obama nxit gratë me ngjyrë për të votuar në New Messa

0
509

Michelle Obama po inkurajon gratë me ngjyrë për të goditur anketat dhe për të votuar në zgjedhjet afatmesme. Shihni videon e saj të re frymëzuese në partneritet me Kur Ne të Gjithë Vota.

Me më pak se 60 ditë për të shkuar deri në zgjedhjet afatmesme, Michelle Obama po u bën thirrje grave me ngjyrë që të flasin dhe të jenë të përgatitur për të votuar. Ish zonja e parë u bashkua me “Kur ne te gjithe votojme” një organizatë jofitimprurëse e re kombëtare, jopartiake që i sjell njerëzit së bashku për të nxitur  një bisedë rreth përgjegjësisë së regjistrimit dhe votimit. Si një nga bashkëkryetarët e organizatës, Michelle lëshoi ​​një mesazh motivues rreth rëndësisë së votimit në 9 shtator.

“Unë dua të flas me ju për një çështje që më intereson thellësisht, dhe kjo është fuqia dhe rëndësia e hedhjes së votave tona dhe dhënien e dëgjimit të zërit tonë. Tani kjo është diçka që prindërit më mësuan nga një moshë e re, “filloi Michelle, përpara se të referohej zgjedhja e Donald Trump në detyrë si arsye për të mos u heshtur. “Ne e kemi parë të gjithë ndryshimin që mund të bëjmë kur zgjedhim të hedhim fletët e votimit dhe ne kemi parë pasojat tona kur nuk shqetësohemi

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here