Euro bie pikiatë, kryeson Paundi britanik, në tregun valutor/ Njihuni me kursin e këmbimit, 23 Nëntor 2021

0
17

Euro sot blihet me 119.1 Lekë dhe shitet me 124.1 Lekë, ndërsa dje blihej me 120 Lekë dhe shitej me 125 Lekë.Dollari amerikan ndryshe nga Euro ka shënuar një rritje të lehtë. Sot  blihet me 105 Lekë dhe shitet me 111 Lekë. Një ditë më parë, Dollari amerikan blihej me 104.1 Lekë dhe shitet me 109.3 Lekë

Rritje ka shënuar edhe Paundi britanik, i cili dje blihej me 140.5 Lekë dhe shitej me 145.6 Lekë dhe sot blihet 142.5 Lekë dhe shitet me 147.5 Lekë.

Franga zviceriane është një tjetër monedhë që ka njohur rënie. Sot blihet me 113.8 Lekë dhe shitet me 118.8 Lekë, ndërsa një ditë më parë,  blihej me 113.7 Lekë dhe shitej me 118.7 Lekë.

Dollari kanadez sot blihet me 82.9 Lekë dhe shitet me 87.9 Lekë, duke shënuar kështu rritje krahasuar me një ditë më parë kur blihej me 82.6 Lekë dhe shitej me 87.6 lekë.

Më poshtë po sjellin të dhënat e këmbimit valutor, sipas Credins Bank.

Euro bie pikiatë, kryeson Paundi britanik, në tregun valutor/ Njihuni

PËRGJIGJU

Shkruani komentin tuaj
Vendosni emrin tuaj