Yuri Kim i lë të gjithë pa fjalë, merr mitralozin dhe surprizon me veprimin e saj

1
451

Ambasadorja e Shteteve të Bashkuara të Amerikës Yuri Kim, po merr pjesë sot në seancën stërvitore që po zhvillojnë forcat e NATO-s në kuadër të ‘Defender -Europe 21’. Sot trajnimi po bëhet në Bizë.

Në foto duket ambasadorja Kim që ka bërë qitje me armë automatike dhe pistoletë.

‘DEFENDER-Europe 21’ është stërvitja më e madhe e bërë në Ballkan. Ushtrimi i udhëhequr nga  SHBA dhe forcat e NATO-s do të mbledhë gjithsej 28, 000 forca shumëkombëshe nga 26 kombe. Po kryhen operacione gati të njëkohshme në më shumë se 30 zona trajnimi.

Yuri Kim i lë të gjithë pa fjalë, merr mitralozin dhe

1 COMMENT

  1. Cfare mafiozje, kjo e paska “gjuajtur salen” me mitroloz te rende. Prandaj gjuajtja e saj ishte “vdekjeprurese”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here