Zbardhet kërkesa e Ilir Alimehmetit: Të hiqet ora policore, maskat të mos jenë të detyrueshme në rrugë

0
73

Epidemiologu i njohur Ilir Alimehmeti shprehet se ka ardhur koha që maskat të mos jenë të detyrueshme në rrugë.

Ai propozon heqjen e orës policore, veçanërisht për lëvizjen e qytetarëve.

“Heqja e maskës duhet të bëhet ne ambiente të hapura dhe aty ku nuk ka grumbullime njerëzish. Në të kundërt, qytetarët duhet të tregohen të kujdesshëm për mbajtjen e distancës apo maskës”, u shpreh Alimehmeti për A2.

PËRGJIGJU

Shkruani komentin tuaj
Vendosni emrin tuaj