Rama: Shqipëria ka siguruar 500 mijë doza vaksine Pfizer

0
30

Shqipëria ka siguruar 500 mijë doza vaksinash Pfizer bën të ditur kryeministri Edi Rama.

Sipas tij doza të tjera do të vijnë në shkurt dhe të tjerë më radhë muaj pas muaj.

Vijon…

PËRGJIGJU

Shkruani komentin tuaj
Vendosni emrin tuaj