Silvana shtang ‘live’ në emision Saimirin: Unë kërkoj burrë me B të madhe

0
64

Mbrëmjen e sotme Saimiri eliminoi Silvanën nga “Love Story”, duke i habitur të gjithë. Dyshja kanë realizuar takime me njëri-tjetrin, ku nuk i kanë kursyer as puthjet.

Megjithatë, vetëm së fundmi dyshja u përfshinë në një debat. Saimiri e eliminoi, pasi sipas tij ajo nuk tregohet vetvetja.

Silvana u shpreh e lumtur që u largua. Ajo tha se Saimuri nuk i duron dot femrat me karakter të fortë dhe kërkon që ata t’i përulen.

Po ashtu, Silvana deklaroi se Saimiri iu ka shkruar të gjithave vajzave për t’i ftuar në vilë. Deklarata e saj u mohua nga Princi Modern.

“Jam e shumë e lumtur që largohem sonte sepse e kam menduar gjatë gjithi javës. Më bën për të qershur fakti që çdo vajzë që bën debate me ty, ikën çdo javë. Ti je mashkull i thjeshtë dhe kërkon femrat këtu që të ulën, të përulen. Unë nuk jam ajo zemër, unë kërkoj një karakter shumë të fortë. Unë kërkoj burrë me B të madhe”, tha mes të tjerash Silvana.

“Duhet të bëhet njëherë grua me G të madhe që të kërkosh një burrë me B të madhe…”, i tha Saimiri.

PËRGJIGJU

Shkruani komentin tuaj
Vendosni emrin tuaj