Kukës/ Lëvizje në polici, ja kush është shefi i ri i komisariatit dhe zëvendësdrejtori

0
34

Lëvizje në policinë e Kukësit.

Tashmë shef komisariati është emëruar Dritan Metaj, ndërsa më herët në këtë detyrë ishte Agron Kurti.

Ndërkohë, zëvendësdrejtor në Kukës është emëruar Hajri Kushe, ndërkohë që më herët ishte Shkelzen Rexhepi.

PËRGJIGJU

Shkruani komentin tuaj
Vendosni emrin tuaj