Mevlani xheloz për takim e Atdheut me Sindin

0
38

Një vallëzim mes Atdheut dhe Sindit duket se bëri ‘xheloz’ Mevlanin.

Në një kohë që Sindi dhe Atdheu kanë zhvilluar një takim, ata bënë edhe një kërcim romantik në studio.

Por menjëherë pasi takimi mbaroi, Mevlani ishte i pari që komentoi duke i thënë: Ti moj vajzë hapi sytë, është tallur në kërcim me ty.

PËRGJIGJU

Shkruani komentin tuaj
Vendosni emrin tuaj