Një version i ri i këngës së famshme “Last Christmas”

0
22

“Last Christmas” është ndër këngët më të dëgjuar për Krishtlindje. Videoja e kësaj kënge të Vham është xhiruar në Saas-tarifë të Zvicrës ndërkohë që në përvjetorin e 36-të të saj vjen e përpunuar.

Këto ditë është publikuar dhe një ripërpunim i versionit origjinal në disk gramafoni të bardhë, sigurisht në sasi të limituar.

Vitin e publikimit, në dhjetor të 1984, kënga “Last Christmas” mban një rekord të çuditshëm: deri më sot është kënga më e shitur dhe shkarkuar.
Gjatë 36 vjetëve jetë, kënga ka ruajtur një popullaritet shumë të lartë duke tërhequr shumë gjenerata e fansa dhe në vitin 2017 u rikthye në vendin e dytë të klasifikimit në billboard-in amerikan.

PËRGJIGJU

Shkruani komentin tuaj
Vendosni emrin tuaj