Devijohe trafiku në ish-sheshin “Shqiponja”, Rama: Punimet i bllokuan për tre vite ata që i lanë rrugët rrugëve

0
12

Teksa sot qarkullimi në ish- Sheshin Shqiponja është devijuar për shkak të punimeve për Unazën e Madhe, kryeministri Edi Rama ka postuar një video me planin se si do të kryhet qarkullimi tashmë.

Më këtë video, Rama i jep përgjigje dhe kritikëve që flasin për trafikun që do sjellë për disa muaj mbyllja e këtij segmenti.

Sipas Ramës, punimet në këtë zonë “për 3 vite i bllokuan ata që i lanë rrugët rrugëve”.

POSTIMI I PLOTE

MIRËMËNGJES
dhe me këtë video informuese mbi planin menaxhimit të trafikut që nis sot në nyjen e SHESHIT SHQIPONJA, për shkak të punimeve që po kryhen në UNAZËN E MADHE të Tiranës të cilën për 3 vite e bllokuan ata që i lanë rrugët rrugëve, ju uroj një javë të mbarë

PËRGJIGJU

Shkruani komentin tuaj
Vendosni emrin tuaj