Me urgjencë drejt Turqisë dhe drejtori i policisë kufitare të Gjirokastrës, i prekur me COVID-19

0
270

Drejtori i kufirit në Gjirokastër, Arben Joco është dërguar me urgjencë drejt Turqisë teksa ishte i prekur me COVID-19 prej disa ditësh.

Mësohet se situata e tij shëndetësore është rënudar pasi nuk mjekohej me ilaçe, ndërkohë që në ditën e pestë ai humbi ndjenjat ndërkohë që oksigjeni në gjak ishte në nivele të ulëta.

Situata shumë serioze shëndetësore detyroi autoritetet e Policisë së Shtetit të dërgojnë me urgjencë drejt Turqisë.

PËRGJIGJU

Shkruani komentin tuaj
Vendosni emrin tuaj