“Sfilata” e ministreve dhe deputeteve në Kuvend, por harrojnë…- FOTO

0
96

Këtë të enjte po zhvillohet seanca plenare e radhës ku nuk kanë munguar të bien në sy dhe gratë deputete. Sigurisht tani jemi në stinën e vjeshtës dhe secila ndjek modën duke u shfaqur me taka e kostume apo fustane shumëngjyrësh.

Ka dhe nga ato që kanë dashur të kombinojnë maskën me veshjen, por dhe të tjera që kanë harruar ta vendosin.

Shihni fotot!

Leave a Reply