Vetëvrasja e 65-vjeçarit, spitali “Shefqet Ndroqi”: Po trajtohej prej…

0
58

Spitali “Shefqet Ndroqi” ka reaguar lidhur me rastin e vetëvrasjes së 65-vjeçarit mbrëmjen e të mërkurës duke thënë se pacienti ka pasur dhe shqetësime psikologjike dhe është asisutar nga stafi mjekësor.

“Ju informoj se 65-vjeçari ishte i shtruar me pneumoni të shkaktuar si pasojë e SARS-COVID- 2 dhe po trajtohej prej vetëm 24 orësh në spitalin tonë me terapinë e mjekimit për simptomat e COVID- 19 dhe shqetësime psikologjike, duke u asistuar nga stafi mjëksor”, tha në një deklaratë të shkurtër mjekja e këtij spitali.

Leave a Reply