Çfare imazhi!/Rektori i Universiteti të Mjekësisë kapet duke fshirë djersët me maskën e gojës

0
51

Presidenti Meta u dorëzoi sot dekretet e emërimit rektorëve të universiteteve publike, të shpallur fitues nga zgjedhjet e 30 korrikut.
Mes tyre ka  qenë i ftuar edhe rektori i Universiteti të Mjekësisë, Tiranë, Arben Gjata, i cili është njëkohësisht edhe pjesë e ekiptit të Task Forcës Anti-Covid.

Gjata për shkak të tempertuara të larta që kanë mbizotëruar në vendin tonë gjatë pritjes për t’u dekretuar nga Meta është djerësitur.

Si duket rektori nuk kishte fasoleta me vete dhe për të fshirë djerët si ‘zgjedhje të lehtë’ ka përdorur maskën.

Në foto shihet Gjata teksa fshin djersën me maskën që sugjerohet për ta përdorur për t’u mbrojtur nga Covid-19 si masë parandaluese për përhapjen e koronavirusit.

Rektori i Universiteti të Mjekësisë ‘lë nam’,
Rektori i Universiteti të Mjekësisë ‘lë nam’,

Leave a Reply