“Ndot mjedisin dhe zhduk bimësinë”, banorët kundër ndërtimit të gurores

0
30

Banorët e fshatit Bakaj të Delvinës kanë protestuar sot kundër ndërtimit të një guroreje në këtë zonë, pasi sipas tyre do të ndot mjedisin dhe zhdukë bimësinë. Madje ata kanë firmosur dhe një peticion për këtë, por situata ka precipituar në një përplasje fizike me përfaqësuesit e firmës.

Kjo gurore mësohet se është planfiikuar të hapet në një ish-zonë ushtarake në qafën e Breshërit.

Protesta u zhvillua në vendin ku planifikohej të hapej gurorja, për të cilën banorët pretendojnë se ndot mjedisin dhe shkatërron natyrën.

PËRGJIGJU

Shkruani komentin tuaj
Vendosni emrin tuaj