Rama bën njoftimin e rëndësishëm, zbulon a do ketë kufizim të lëvizjes këtë fundjavë

0
64

Kryeministri Edi Rama ka njoftuar se kjo fundjavë do jetë njësoj e kufizuar si të tjerat. Të dielën nuk do lejohet lëvizja e makinave dhe se çdo do jetë e mbyllur.

“???? KJO FUNDjAVË DO TË VIJOJË NJËSOJ SI E SHKUARA????TA KALONI SA MË QETË????”, shkruan Rama në Facebook.

Leave a Reply