Vijnë pajisje respiratore shtesë në spitalin Infektiv, ja gjesti i familjarëve për mjekët dhe infermierët

0
21

Situata në spitalin infektiv po vështirësohet për shkak të numrit të lartë të pacientëve, të infektuar me COVID-19 dhe që kanë nevojë për ndihme mjekësore. 

Ndërsa për të përballuar situatën kanë sjell në spitalin infektiv edhe 3 pajisje të tjera respiratore për t’u ardhur në ndihmë pacientëve që kanë vështirësi në frymëmarrje.

Familjarët e tyre u kanë sjellë mjekëve dhe infermierëve pako me ushqime, ujë, por kishin sjelle dhe batanije për shkak të uljes së temperaturave.

Leave a Reply