Këmbimi valutor për sot, ndryshime surprizë me monedhën euro

0
126

Mbivlerësimi i lekut përballë monedhave europiane dhe amerikane po vazhdon me ritmet e zakonshme.

Tashmë euro është katandisur rrotull 120 lekëve duke bërë që të zhvlerësohen kursimet e shqiptarëve në këtë monedhë.

Këmbimi valutor për sot, ndryshime surprizë me monedhën euro

Leave a Reply