Harroi Facebook-un hapur, babai i katër fëmijëve zbulon se gruaja ishte e martuar, por nuk mbaron me kaq

0
358

33-vjeçari, Seth Megow u martua me gruan e tij qëkur ajo ishte vetëm 19 vjeç. Për disa vite ata ishin të lumtur dhe së bashku janë kujdesur për katër fëmijët. Por, ai tregon se sjellja e gruas së tij ndryshoi pasi ajo ndryshoi fjalëkalimin e profilit të saj në Facebook. ‘’Daily Mail’’ shkruan se 33-vjeçari ka zbuluar se gruaja e tij fliste me burra të tjerë në ‘’Facebook’’ dhe se kishte një lidhje një vjeçare me një burrë. Po ashtu ai ka thënë se gruaja e tij e mashtronte prej 10 vitesh dhe kishte gjetur të gjitha dëshmitë për këtë gjë, pasi gruaja e tij kishte harruar ‘’Facebook’’ hapur. Ai thotë se mundi të kuptonte me të vërtetë se me kë ishte martuar se, pasi një nate që gruaja e tij harroi profilin e saj të ‘’Facebook’’ në kompjuterin e saj. Gjithashtu ai ka thënë se gjithë kohës ai kishte menduar se gruaja e tij kishte ndryshuar sjellje vetëm për shkak të stresit që shkaktonte rritja e katër fëmijëve të tyre dhe puna. Ai ka treguar se tani është duke u përpjekur të gjej veten e tij dhe të jetë i lumtur.  Babai i katër fëmijëve ka thënë: Unë kam qenë ai që punoja si magazinier. Kam ngarkuar dhe shkarkuar mallra vetëm për të mbështetur familjen që ajo mund të përfundonte studimet.’’

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here