Prokurori Staka paraqitet në mbledhjen e KLP, por nxirret jashtë, ja kush vendosi dhe cila është arsyeja

0
374

Po mbahet mbledhja e Këshillit të Lartë të Prokurorisë, që mori në diskutim pranimin e anëtarit të ri të KLP, z. Staka në mbledhje.

Me 6 vota pro, Këshilli vendosi që z. Vate Staka nuk mund të marrë pjesë në këtë mbledhje.

Pas kësaj, KLP ka nisur diskutimet për çështje të rendit të ditës.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here