Qeveria bën ndryshim të vendimit për importin e makinave të përdorura

0
606

Në kuadër të masave të marra kundër ndotjes së ajrit nga shkarkimet e mjeteve motorike si dhe pas takimeve të bëra me grupet e interesit për importin e makinave të përdorura, Qeveria ka dalë sot me një ndryshim të vendimit të miratuar më herët, duke shtyrë afatin e përcaktuar për import. Balluku tha: Një tjetër ndryshim i miratuar sot është edhe afati i lejuar për zhdoganimin. “Parashikohet të lejohet zhdoganimi i mjeteve që kanë hyrë deri në 31 dhjetor 2019”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here