Situata e trazuar politike/ Asambleja e KE “shuplakë” opozitës

0
607

Asambleja Parlamentare e Këshillit të Evropës shpreh shqetësimin për dorëzimin e mandateve të opozitës.

KE i ka bërë thirrje opozitës që të rikthehen në Parlament, pasi aty është qendra e debatit politik dhe për dialog.

“ Në një shoqëri demokratike, Parlamenti është qendra e debatit politik, dialogut dhe diskutimit. Parlamentarët i përkasin parlamentit. Deputetët e opozitës të rishikojnë dorëheqjet e tyre dhe të kthehen në Parlament” shkruhet në deklaratën e raportuesve për monitorimin e Shqipërisë në Asamblenë e KiE, Andrej Hunko dhe Joseph O’Reilly.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here