Lëvizje e re?/ Studentët e Mjekësisë shkëputen nga protesta: Në orën 16:00 do flasim me emra konkret

0
422

Studentët e Mjekësisë, të cilët bashkë me ata të Arkitekturës kanë qenë nismëtarë dhe qendra e protestës gjatë këtyre tetë ditëve, janë tërhequr për pak minuta nga demonstrata masive para Kuvendit. Mësohet se studentët e Mjekësisë kanë ndërmend një ‘lëvizje të re’. Ata do të kërkojnë një takim në orën 16.00 me dekanin e fakultetit dhe Rektorin e Universitetit për të denoncuar me emra pedagogët e korruptuar.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here