“Duan të na përçajnë”, ja kush është pedagogu që studentët u përplasën fizikisht

0
480

Një incident ka ndodhur gjatë protestës së studentëve para Ministrisë së Arsimit. Teksa një pedagog ka tentuar të marrë fjalën, studentët nuk e kanë lejuar pasi sipas tyre është pjesë e një lëvizje dhe ka qëndrim politik.Studentët kanë kundërshtuar me forcë marrjen e fjalës së pedagogut Jani Marka, pjesë e Organizatës Politike. Ata janë përplasur fizikisht me pedagogun dhe e kanë dëbuar me forcë.

Studentët kanë kundërshtuar me forcë marrjen e fjalës së pedagogut Jani Marka, pjesë e Organizatës Politike.

“Nuk duam politike në protestë. Je përfaqësues i Levizjes komuniste. Nuk e duam këtë lëvizje në protestë”, deklaruar studentet.

“Forumet rinore të partive opozitare synojnë të marrin nën kontroll protestën“, tha një student tjetër.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here