Lotaria amerikane. Ambasada jep një tjetër njoftim të rëndësishëm, shihni këtë video

0
439

Ambasada amerikane jep sot një tjetër këshillë me vlerë për të gjithë ata që janë të interesuar të plotësojnë formularin e aplikimit për Lotarinë amerikane.

Me një shënim në faqen e vet në Facebook, Ambasada Amerikane kujton gjithë të interesuarit ta plotësojnë vetë formularin dhe të mos paguajnë apo besojë asnjë tjetër.

“Plotësojeni vetë formularin tuaj. Lexoni në shqip udhëzimet e Lotarisë Amerikane për këtë vit —https://bit.ly/2l7myjg dhe shihni këtë video që ju tregon në shqip hap pas hapi si të plotësoni formularin tuaj — https://bit.ly/2RC6zZI“- shkruan ambasada.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here