Vjen nga viti 2045. ‘Udhëtari kohor’ publikon VIDEO-n që do ju lërë pa fjalë

0
560

 

“Udhëtari kohor” befasoi mijëra përdorues të internetit duke regjistruar një video ku ai pretendon se vjen nga viti 2045 për një mision të supozuar për të zbuluar detajet se si do të jetë bota në pak vite.

Për ta provuar atë, ai tregoi një video të asaj se si qytetet do të duken në të ardhmen.

Siç shihet në video, ai thotë se ka punuar në një projekt me makina që lejojnë udhëtimin në kohë dhe tha se ai ishte dërguar këtë vit në një mision të posaçëm.

Ai shprehet:

Në të ardhmen, njerëzimi nuk do të ketë privatësi. Qeveria nuk është siç duket tani, është një qeveri globale”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here