Tjetër gjyqtar po përballet me KPK, ja ç’konstatoi ILDKPKI për Sotiraq Lubonjën

0
455

Gjyqtar i Gjykatës se Apelit të Korçës, Sotiraq Lubonja po përballet sot me Komisionin e Pavarur të Kualifikimit.

Gjyqtari Lubonja është i pranishëm në seancën e sotme dëgjimore, në të cilën KPK ka bërë me dije në ngarkim të tij është përfunduar vlerësimi në të tri kriteret.

Sipas ILDKPKI ka probleme me deklarimet e pasurisë. ILDKPKI ka konstatuar se deklarimet për pasurinë që ka bërë gjyqtari nuk janë të sakta dhe ai ka fshehur pasurine.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here