Kjo do të jetë “shtëpia” e re e Vetting-ut, edhe qytetarët mund të marrin pjesë

0
340

Pas 7 muajsh që kanë nisur seancat dëgjimore që mbaheshin në Pallatin e Kongreseve, vetting-u ka nisur punën në shtëpinë e tij, në ndërtesën e ish-Lidhjes së Shkrimtarëve.Çdo qytetar që kërkon të ndjekë seancat dëgjimore, duhet të paraqitet fillimisht në hyrjen e Komisionit të Pavarur të Kualifikimit (KPK), duhet të dorëzojë një dokument identifikimi. Seancat janë të hapura për qytetarët e interesuar. Të interesuarit duhet të paraqiten në hyrjen kryesore, me një kartë identiteti dhe duhet t’i nënshtrohet masave të rrepta të sigurisë.

Pasi dorëzohet mjeti i identifikimit, vjen kontrolli me detektor. Pas kësaj faze, nuk lejohet të filmohen ambientet e brendshme, përveç sallës ku mbahen seancat dëgjimore.

Qytetarët duhet të dorëzojnë celularët dhe mund të mbajnë me vete vetëm stilolaps dhe fletore.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here