Ish-deputeti merr drejtimin e Hipotekës Shkodër

0
493

Ish-deputeti Gjok Jaku komandohet drejtor i Hipotekës në Shkodër. Pas arrestimit të ish-drejtori Zamir Leka dy ditë më parë, është vendosur emri i ri që do të drejtojë ZRPP-në e Shkodrës.

Gjok Jaku ka qenë zv.drejtori i Përgjithshëm i Hipotekës por ka mbajtur edhe një së postesh të tjera.
Ai ka qenë kryetar i Bashkisë Lezhë dhe më pas deputet i Partisë Socialiste. Po kështu Jaku ka mbajtur edhe postin e zëvendësministrit të Bujqësisë.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here