Emiljano Nuhu akuzoi tre pushtetarët për kërcënim, Prokuroria e Tiranës nis hetimet për ish-oficerin

0
478

Prokuroria e Tiranës ka filluar hetimin për dëshminë e ish-oficerit të policisë së Krujës të publikuar një ditë më parrë nga PD, i cili akuzon tre pushtetare se e kanë kërcënuar.

Mësohet se prokuroria e Tiranës ka administruar në dosje materialin filmik dhe zanor me dëshminë e ish-oficerit Emiljano Nuhu.

Sipas Prokurorisë, objekti i hetimit është verifikimi i rrethanave të paraqitura në dëshmi.

Po ashtu Prokuroria po kryen veprimet paraprake për të vlerësuar nëse ka elementë të veprës penale. Grupi i hetimit pritet të këqyrë regjistrin e hyrje-daljeve të Komisariatit të Policisë së Krujës.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here