Zjarri rrezikon të përfshijë kurorën e gjelbër në Velipojë

0
323

Flakët e zjarrit kanë përfshirë një sipërfaqe kallamishte në fshatin Ccas të Velipojës.

Zjarri ndodhet jashtë shtëpive të banimit, por rrezikon kurorën e gjelbër të Velipojës e cila është shpallur zonë e mbrojtur

Punonjësit e ADZM dhe shërbimi zjarrfikës po punojnë për vënien e zjarrit nën kontroll.

PËRGJIGJU

Shkruani komentin tuaj
Vendosni emrin tuaj