Dekoderat, Tre anëtarë të AMA-s kërkojnë largimin e Gentian Salës

0
500

Tre anëtarë të AMA-s kërkojnë largimin nga detyra të kryetarit Gentian Sala.Propozimi ka ardhur pas fikjes së sinjalit analog duke e quajtur këtë veprim antikushtetues.Propozimi erdhi nga anëtari i AMA, Sami Neza dhe është firmosur dhe nga dy anëtarë të tjerë

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here