Misteri i sëmundjes i diplomatëve amerikanë, hije dyshimi mbi Rusinë

0
546

Rusia është i dyshuari kryesor në hetimet e agjencive amerikane në lidhje me sëmundjet misterioze që kanë goditur personelin amerikan në Kubë dhe Kinë, njoftoi televizioni amerikan NBC News.

Dëshmitë kanë treguar përfshirjen e Moskës gjatë hetimeve që përfshinë FBI-në, CIA-n dhe agjencitë e tjera, njoftoi NBC, duke cituar tre zyrtarë të paidentifikuar të SHBA dhe dy persona të tjerë të informuar mbi hetimin.

Dëshmia, sidoqoftë nuk është mjaft e zyrtarizuar në mënyrë që Shtetet e Bashkuara t’ia vendosin fajin publikisht Moskës.

FBI tha se nuk kishte një koment për raportin e NBC. Një burim i qeverisë amerikane, i njohur me vlerësimet zyrtare, tha se agjencitë e inteligjencës nuk do e konfirmonin raportin.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here