Tatimi për lojërat e fatit, Mazhoranca pritet të rrëzojë sot dekretin e presidentit Meta

0
614

Komisioni i Ekonomisë do të shqyrtojë sot dekretin e Presidentit për projektligjin “Për tatimin mbi të ardhurat”, të ndryshuar””. I pranishëm në mbledhje do të jetë edhe Ministri i Ekonomisë dhe Financave, Arben Ahmetaj.

Mazhoranca ka njoftuar se përtej vërejtjeve të bëra nga presidenti, do ta miratojë sërish ligjin në fjalë.Pak kohë më parë, presidenti Meta kthehu për rishikim ligjin ‘Për tatimin mbi të ardhurat’. Meta e arsyetonte vendimin e tij duke ju referuar kryesisht nenit që parashikon uljen e tatimit për bizneset e lojërave të fatit.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here