Ponte Morandi, një çarje e thellë e marrë nga një video disa minuta para rënies

0
5171

Në mesin e videove per urën Morandi e cila disponohet në zyrën e prokurorëve të Gjenovës ka edhe një filmim marre shtatë minuta para rënies nga një shofer me një aparat fotografik Go Pro. Në filmin e shkurtër ne shohim një çarje në shtyllen e 9. Edhe pse ka të ngjarë që është një kohë e gjatë përpara rënies, hetuesit duan të dinë nëse kjo mund të jetë një dëshmi për gjendjen e përkeqësimit të urës.

Hetimet teknike do të përcaktojnë nëse kjo do të ishte një shenjë e përkeqësimit të dukshëm dhe të injoruar ose nëse do të ishte një demtim sipërfaqësor i betonit.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here