PD: Rezolute per mosndryshimin e kufijve te Kosoves

  0
  569

  Partia Demokratike po përgatit një rezolutë në mbeshtetje të qëndrimit të forcave politike në Kosovë për mosndryshimin e kufijve.

  Rezoluta e Partise Demokratike mbështet fuqimisht ruajtjen e formes unitare të qeverisjes në Republikën e Kosovës.Rezoluta që po përgatit Partia Demokratike mbështet fuqimisht reformat që sugurojnë anetëresimin e Kosovës në NATO dhe Bashkimin Europian.
  Postuar/04.09.2018

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here