Euro vijon në rënie

0
55

Sot, më 11 qershor 2024, dollari amerikan blihet me 92.6 lekë dhe shitet me 93.6 lekë.

Euro blihet me 99.8 lekë dhe shitet 100.6 lekë.

Franga zvicerane këmbehet në blerje me

102.9 lekë, ndërsa në shitje me 103.9 lekë.

Paundi britanik blihet me 117.6 lekë dhe shitet me 118.6 lekë.

Dollari kanadez sot në blerje këmbehet me 67.2 lekë, ndërsa në shitje me 68.2 lekë.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here