Shkak procesi i vettingut, KPK merr vendimin për prokurorin e Elbasanit

0
15

Procesi i vettingut vijon të pastrojë nga radhët e drejtësisë, prokurorë dhe gjyqtarë të cilët kanë probleme me ligjin.

Komisioni i Pavarur i Kualifikimit (KPK) ka shkarkuar nga detyra prokurorin e Elbasanit, Petref Asllani.

Prej fillimit të procesit të vettingut janë larguar nga drejtësia shumë prokurorë dhe gjyqtarë, që nuk kanë justifikuar dot pasurinë apo kanë pasur probleme të tjera me pastërtinë e figurës.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here