Shfaqja e Argitës në Kuvendin e foltores, reagon gazetarja: Je Non Grata!

0
57

Shfaqja e Argita Berishës në Kuvendin e foltores ka pasur mjaft reaksione, pasi përbën daljen e parë të fëmijëve të doktorit në një podium politik. Desada Metaj, gazetare dhe mbështetëse e opozitës për vite, ka bërë një postim mjaft kritik.

“Një nga shëmtitë e politikës shqiptare është përdorja që i bëhet familjarëve me akuza personale për fëmijët dhe bashkëshortët. Por më e shëmtuar qënka kur dëgjon fëmijët e politikanëve kur të shiten si përfaqësues të brezit.

Ah jo, nuk na përfaqësoni ju që keni përfituar nga priviligjet e baballarëve. Ju bëni mirë të shijoni çkeni përfituar në heshtje. Përndryshe, kur dilni dhe u kërkoni 50-60 vjeçarëve të ndryshojnë Shqipërinë që fëmijët tuaj të jetojnë të lumtur, dukeni që keni dhe probleme në formim.

Sepse nuk ka ndodhur kurrë në historinë e njerëzimit që ndryshimi të vijë nga të moshuarit. Ndryshimin e sjell rinia, studentët. Ndaj mblidhni mendjen dhe pajtohuni me fatin. Nuk jeni brezi i djegur, jeni fëmijët e baballarëve që mbajnë përgjegjësi për djegien e shpresës për ne… e fatkeqësisht me gjasë dhe për fëmijët tanë! #jenongrata”, shkruan Desada Metaj ne rrjetet sociale.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here