Dobësohet sërish dollari dhe euro, mësoni me sa lek këmbehen sot monedhat e huaja

0
61

Dollari amerikan është blerë sot me 112.7 lekë dhe është shitur me 114 lekë, duke shënuar rënie në krahasim me një ditë më parë.

Edhe monedha evropiane është dobësuar. Ajo blihet sot me 116 lekë dhe shitet me 116.8 lekë.

Paundi britanik ka shënuar një rënie të lehtë të vlerës mëngjesin e sotëm pasi sot blihet me 137.4 lekë dhe shitet me 138.7 lekë.

Franga zvicerane është blerë sot me 118.2 lekë dhe është shitur me 119.3 lekë referuar tregut të brendshëm valutor.

PËRGJIGJU

Shkruani komentin tuaj
Vendosni emrin tuaj