Mahmood dhe Blanco fituesit e Sanremo 2022, Amadeus drejt Festivalit të katërt si prezantues, klasifikimi sipas votimit

0
206

Mahmood dhe Blanco janë fituesit e Sanremo 2022 me këngën “Brividi”, e dyta Elisa me “O forse sei tu”, e treta Gianni Morandi me “Hapi të gjitha dyert”. Massimo Ranieri fiton Çmimin e Kritikës “Mia Martini”, Çmimin e Dhomës së Shtypit “Lucio Dalla” për Gianni Morandin. Çmimi Sergio Bardotti për tekstin më të mirë për Fabrizio Moro. Çmimi Giancarlo Bigazzi i dhënë nga Orkestra për Elisa.

Klasifikimi i sipas votimit:

1.       Mahmood dhe Blanco – Chills

2.       Elisa- Ose ndoshta je ti

3.       Gianni Morandi – Hapi të gjitha dyert

4.       Ritmi

5.       Sangiovanni (Itali)

6.       Ema

7.       Përfaqësuesi i listës

8.       Masimo Ranieri

9.       Dargen D’Amico

10.   Mishel Bravi

11.   Matteo Romano

12.   Fabrizio Moro

13.   Aka7even

14.   Achille Lauro

15.   Anonim

16.   Ditonellapiaga dhe Rektor

17.   Rkomi

18.   Iva Zanicchi

19.   Xhovani Truppi

20.   Highsnob e Hu

21.   Juman

22.   Dridhje

23.   Giusy Ferreri

24.   Ana Mena

25. Tananai

PËRGJIGJU

Shkruani komentin tuaj
Vendosni emrin tuaj