Pas Piperos, pasi kishin marrë dozën e vaksinës infektohen me COVID drejtori i Shtëpisë së të moshuarve dhe financierja

0
66

Pas, mjekut të njohur, Pëllumb Pipero, drejtori i Shtëpisë së të Moshuarve në Gjirokastër dhe financierja, janë infektuar me COVID-19 pak ditë pas marrjes së dozës së parë të vaksinës. Ky është rasti i dytë në Shqipëri, pas Piperos.

PËRGJIGJU

Shkruani komentin tuaj
Vendosni emrin tuaj