Nis aksioni/ Policia ndërmerr plan masash, zbardhet dokumenti dhe arsyeja

0
49

Sipas një dokumenti të shpërndarë bëhet me dije se Policia ka ndërmarrë një plan masash për regjistrimin e të gjitha armëve të gjahut.

Sipas dokumentit thuhet se kërkohet identifikimi i të gjithë shtetasve që janë pajisur me këto armë që nga viti 1993.

Një gjë e tillë kërkohet pasi shumë prej këtyre personave kanë ndryshuar vendbanime dhe janë larguar jashtë vendit. Sipas policisë, armët e gjahut duhet të regjistrohen në regjistrin elektronic SIMA.

Nis aksioni/ Policia ndërmerr plan masash, zbardhet dokumenti dhe arsyeja

PËRGJIGJU

Shkruani komentin tuaj
Vendosni emrin tuaj