Furtunë’ në Ministrine e Jashtme/ Pas Cakajt, shkarkohet një tjetër emër i njohur

0
88

Largimi i Gent Cakajt nga ministri i Jashtëm në detyrë ka sjellë dhe shkarkimin e zv.ministrit për Ministrinë e Jashtme, Sokol Dedaj.

Vendimi për lirimin nga detyra është firmosur nga zv.kryeministri Erion Braçe.

Vendimi

Në mbështetje të nenit 100 të Kushtetutës dhe të pikës 2, të nenit 6, të ligjit nr.9000, datë

30.1.2003, “Për organizimin dhe funksionimin e Këshillit të Ministrave”, me propozimin e

Kryeministrit, Këshilli i Ministrave

VENDOSI:

Z. Sokol Dedja, zëvendësministër për Evropën dhe Punët e Jashtme, lirohet nga kjo detyrë.

Ky vendim hyn në fuqi menjëherë.

PËRGJIGJU

Shkruani komentin tuaj
Vendosni emrin tuaj